Neworkom Local App
Pereira

RESTAURANTE PARRILLA BOSTON

Ne jemi Mbretërit e sansochoch pule në dru dhe karboni në qytetin e Pereira. Produktet tona nuk ruhen pas përgatitjeve, ato janë gjithmonë të freskëta dhe të shijshme.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


RESTAURANTE PARRILLA BOSTON
Carrera23#18-61 pereira, risaralda
ColombiaOrari


solo abrimos los domingos de 12 del medio día a 4 pm. Tenemos servicio a Domicilio a cualquier lugar de la ciudad de Pereira y Dosquebradas.

E diel 12:00 / 16:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom