Neworkom Local App
Montecatini Terme

Centrale Ristorante

Restorant me cilësi të shkëlqyeshëm të mishit dhe peshkut, i vendosur në qendër të Montecatini Terme. Pica e vërtetë napolitane ose e hollë dhe e ashpër. Kuzhina pa gluten sipas kërkesës. Çmimet konkurruese.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Centrale Ristorante
Piazza del Popolo n. 20, Montecatini Terme, Pistoia, Italia
ItalyOrari


Chiuso il 24 dicembre

E hene 7:30 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E martë 7:30 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E mërkurë 7:30 / 12:30 - 14:00 / 22:00

Enjte 7:30 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E premte 7:30 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E shtunë 7:30 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E diel 7:30 / 12:30 - 14:00 / 22:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom