Neworkom Local App
Elx

Centro Optico El Altet

Shëndeti juaj vizual është arsyeja jonë për të qenë. Jetoni një përvojë të paharrueshme dhe kthehuni gjithmonë me një buzëqeshje. Kënaqësia juaj është gjithçka për ne.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Centro Optico El Altet
Avinguda Dama d'Elx n. 7, 03195 L'Altet, Alicante, Spagna
SpainOrari


E hene 9:30 / 14:00 - 16:30 / 20:00

E martë 9:30 / 14:00 - 16:30 / 20:00

E mërkurë 9:30 / 14:00 - 16:30 / 20:00

Enjte 9:30 / 14:00 - 16:30 / 20:00

E premte 9:30 / 14:00 - 16:30 / 20:00

E shtunë 9:30 / 14:00 - 16:30 / 20:00

Rishikim

default avatar

5

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom