Neworkom Local App
Bogotá

Termocompuestos SAS

WetBlasting me lagështi me rërë - Bojë elektrostatike - Machining sipërfaqe pastrimi, fasada Largimi i bojës së automjeteve Pastrimi dhe heqja e bojës së asfaltit dhe ndryshkut Pastrimi i strukturave metalike

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Termocompuestos SAS
Carrera 29C # 29 - 54 Sur Barrio: Santander - Bogotá - Colombia
ColombiaOrari


E hene 8:00 / 17:00

E martë 8:00 / 17:00

E mërkurë 8:00 / 17:00

Enjte 8:00 / 17:00

E premte 8:00 / 17:00

E shtunë 8:00 / 16:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom