Neworkom Local App
Terni

Mind srl

Ne punojmë në të gjithë Italinë duke projektuar zgjidhje lokale zhvillimi me një specializim në: -Dizajnimin e euros, financimin e lehtësuar, marketingun territor, komunikimin dhe ngjarjet.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Mind srl
Via del Falco, 14 - Terni
ItalyOrari


E hene 9:00 / 13:00 - 15:00 / 18:00

E martë 9:00 / 13:00 - 15:00 / 18:00

E mërkurë 9:00 / 13:00 - 15:00 / 18:00

Enjte 9:00 / 13:00 - 15:00 / 18:00

E premte 9:00 / 13:00 - 15:00 / 18:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom