Neworkom Local App
Domodossola

La meridiana

Aktiviteti furnizim ushqimi që përmbledh karakteristikat e kuzhinës së tre vendeve, Italisë, Spanjës dhe Zvicrës Franceze.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


La meridiana
Via Antonio Rosmini n. 11, Domodossola, Viterbo, Italia
ItalyOrari


Chiuso Domenica sera

E martë 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E mërkurë 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

Enjte 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E premte 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E shtunë 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E diel 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom