Neworkom Local App
Alcamo

Caffè Impero

Pasta shtëpiake dhe tavolinë të nxehtë, specialitete sasilian kasetë dhe kasata.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Caffè Impero
Piazza Ciullo, 28, 91011 Alcamo TP
ItalyOrari


Happy Hour dalle 19:00 alle 21:00.

E hene 6:00 / 14:00 - 16:00 / 23:30

E martë 6:00 / 14:00 - 16:00 / 23:30

Enjte 6:00 / 14:30 - 16:00 / 23:30

E premte 6:00 / 14:30 - 16:00 / 23:30

E shtunë 6:00 / 14:30 - 16:00 / 23:30

E diel 7:00 / 14:00 - 16:00 / 22:30

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2021 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom