Neworkom Local App
Soleto

GDL Service

Në shërbimin GDL, një kompani multiservice në Soleto, në provincën e Leçes, ne kujdesemi të ofrojmë ndihmë për të gjithë klientët që janë në kërkim të ofertave të përshtatshme për energji elektrike, gaz apo kontrata të makinave me qira afatgjata.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


GDL Service
Viale Raimondello Orsini, 249/251 - 73010 Soleto (LE)
ItalyOrari


E hene 9:00 / 13:00 - 16:00 / 19:00

E martë 9:00 / 13:00 - 16:00 / 19:00

E mërkurë 9:00 / 13:00 - 16:00 / 19:00

Enjte 9:00 / 13:00 - 16:00 / 19:00

E premte 9:00 / 13:00 - 16:00 / 19:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom