Neworkom Local App
Tas-Sliema

Machu Picchu Peruvian Gourmet Restaurant

Restorant i specializuar në kuzhinën peruane dhe atë të Amerikës Latine, i vendosur në qendër të ishullit Maltese.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Machu Picchu Peruvian Gourmet Restaurant
Food hall, The Plaza Comercial Center, Bisazza Street, Sliema, Malta
MaltaOrari


DOMENICA APERTO DALLE 12:00 ALLE 23:00

E hene 10:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E martë 10:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E mërkurë 10:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

Enjte 10:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E premte 10:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E shtunë 10:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E diel 10:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom