Neworkom Local App
Pereira

Constructora Proyectos Sostenibles S.A.S.

Ne jemi një kompani e krijuar nga qëndrueshmëria në një perspektivë integrale. Ne përpiqemi të rilidhim njerëzit me natyrën përmes zhvillimeve të pasurive të patundshme në të cilat ne përfshijmë koncepte inovative dhe tendenca botërore bazuar në respektimin e mjedisit tonë, duke menduar jo vetëm për ndikimin e stilit të jetës tonë për brezat e tanishëm, por edhe për ndikimin pozitiv për gjeneratat e ardhshme. Ekipi ynë është i përbërë nga profesionistë me përvojë dhe përvojë të gjerë në disiplinat e inxhinierisë civile, arkitekturës, inxhinierisë elektrike, shitjes dhe administrimit të pasurive të patundshme. Ne jemi një grup pune gjithëpërfshirës dhe multidisiplinar që ndërthur përvojën dhe rininë për të krijuar projekte të ngurta dhe të avancuara.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Constructora Proyectos Sostenibles S.A.S.
Cra. 17 #11-61 Pereira, Risaralada, Colombia 660003
ColombiaOrari


E hene 8:00 / 12:00 - 13:00 / 19:00

E martë 8:00 / 12:00 - 13:00 / 19:00

E mërkurë 8:00 / 12:00 - 13:00 / 19:00

Enjte 8:00 / 12:00 - 13:00 / 19:00

E premte 8:00 / 12:00 - 13:00 / 19:00

E shtunë 8:00 / 12:00 - 13:00 / 19:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2021 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom