Neworkom Local App
Pesaro

Mercolini & Torelli Impresa Edile

Ndërmarrja e ndërtimit Mercolini & Torelli krenohet me përvojë shumë vjeçare në zonë me referencë të veçantë për rinovimin dhe mirëmbajtjen e ndërtesave në ambiente civile dhe industriale. Pas shumë vitesh aktiviteti është në gjendje të kryejë vepra të çdo entiteti, duke kombinuar efikasitetin, afatin dhe konkurrencën, me azhurnim të vazhdueshëm teknik të stafit dhe një standard me cilësi të lartë të materialeve të përdorura. Një kompani që, duke përdorur personel të specializuar, stilistë, teknikë dhe punëtorë të aftë, është në gjendje të kryejë çdo ndërhyrje në sektorin e rinovimeve dhe mirëmbajtjes së zakonshme dhe të jashtëzakonshme, gjithmonë në përputhje të plotë me legjislacionin aktual për parandalimin dhe sigurinë e punës. E gjithë kjo dhe shumë më tepër e bën Mercolini & Torelli një kompani të kualifikuar dhe konkurruese, forca e së cilës është kënaqësia e klientit

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Mercolini & Torelli Impresa Edile
via Antonio Sciesa 2 - 61122 Pesaro
ItalyOrari


E hene 8:00 / 12:00 - 14:00 / 18:00

E martë 8:00 / 12:00 - 14:00 / 18:00

E mërkurë 8:00 / 12:00 - 14:00 / 18:00

Enjte 8:00 / 12:00 - 14:00 / 18:00

E premte 8:00 / 12:00 - 14:00 / 18:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom