Neworkom Local App
Graffignano

Panificio fratelli Oddo

Biznesi ynë u themelua në vitin 1956 nga gjyshi ynë Oddo Placido. Në 1969 ishim baba të Salvatore Oddo dhe frenat e furrës së bashku me nënën e tij Isolina. Më në fund në 2003 kemi blerë një familje me 4 fëmijë. Sot, përveç funksionit parësor të furrës, ne ofrojmë pica, pasta, ushqim, shitje në internet. Hulumtimet vazhdojnë, pasioni dhe cilësia e lëndëve të para janë 'duhet' tona. Produkte tipike: biskota të thata dhe ushqime të shijshme tipike të traditës, ëmbëlsira të maja dhe të freskëta, il il Vizio ’, ëmbëlsira që frymëzoi muralezën e Sant'Angelo

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Panificio fratelli Oddo
P.zza G.Marconi, 8 , Graffignano (Vt)
ItalyOrari


E hene 8:30 / 13:00 - 17:00 / 20:00

E martë 8:30 / 13:00 - 17:00 / 20:00

E mërkurë 8:30 / 13:00 - 17:00 / 20:00

Enjte 8:30 / 13:00

E premte 8:30 / 13:00 - 17:00 / 20:00

E shtunë 8:30 / 13:00 - 17:00 / 20:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2021 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom