Neworkom Local App
San Donaci

Dr. Vincenzo Del Prete

Mjekësia Estetike, Fizioterapia dhe Rehabilitimi

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Dr. Vincenzo Del Prete
Via Ponchielli, 2/4 72025 San Donaci (Br)
ItalyOrari


E hene 10:00 / 13:30 - 16:00 / 19:30

E martë 10:00 / 13:30 - 16:00 / 19:30

E mërkurë 10:00 / 13:30 - 16:00 / 19:30

Enjte 10:00 / 13:30 - 16:00 / 19:30

E premte 10:00 / 13:30 - 16:00 / 19:30

E shtunë 10:00 / 13:30

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom