Neworkom Local App
Valmontone

Ciabba house

Pubi i shtëpisë Ciabba ka një fytyrë të re ... Aperitifs, aperitiv, draft dhe birra artizanale ... Nga sanduiçe të skuqura deri te personalizuara ... dhe shumë më tepër !!!

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Ciabba house
Via Casilina 82, 00038 Valmontone (RM)
ItalyOrari


E martë 18:00 / 2:00

E mërkurë 18:00 / 2:00

Enjte 18:00 / 2:00

E premte 18:00 / 2:00

E shtunë 18:00 / 2:00

E diel 18:00 / 2:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom