Neworkom Local App
Montevideo

Patricia Martínez Alta Costura

Në Patricia Martinez Haute Couture ju ftojmë të tërhiqeni së bashku! Ejani të na vizitoni dhe të njiheni me artikujt tonë ekskluzivë. Trego stilin tënd.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Patricia Martínez Alta Costura
Brig General Diego Lamas & Avenida General Rivera, Departamento de Montevideo, Uruguay
UruguayOrari


E hene 7:00 / 14:00 - 16:00 / 19:00

E martë 7:00 / 14:00 - 16:00 / 19:00

E mërkurë 7:00 / 14:00 - 16:00 / 19:00

Enjte 7:00 / 14:00 - 16:00 / 19:00

E premte 7:00 / 14:00 - 16:00 / 19:00

E shtunë 7:00 / 14:00 - 16:00 / 19:00

Rishikim

default avatar

5

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2021 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom