Neworkom Local App
Madonna delle Bozzole

Zamara Autoriparazioni

Mbyllur për pushime nga 10/08 në 24/08-Mekanike, Riparim Vetë, Kupon, Flota të Magneti Marelli, Transmision automatik, makinë Vintage, Diagnostifikim, Sanitizim, Kondicioner Rimbushje, Multi-markë, Konvergjencë, Pjesë Origjinale, Ndihmë, Para- Kontrolli i rishikimit.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Zamara Autoriparazioni
Via Baraggia, 49 Garlasco Pavia
ItalyOrari


E hene 8:30 / 12:30 - 14:00 / 18:30

E martë 8:30 / 12:30 - 14:00 / 18:30

E mërkurë 8:30 / 12:30 - 14:00 / 18:30

Enjte 8:30 / 12:30 - 14:00 / 18:30

E premte 8:30 / 12:30 - 14:00 / 18:30

E shtunë 8:30 / 12:30

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2021 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom