Neworkom Local App
Bogotá

Fogón Marino Manizales

Shijoni pjata të shijshme nga kultura gastronomike e Oqeanit tonë Paqësor Kolumbian. Kuzhinierët lokalë shërbejnë në recetat e tyre të gjitha traditat dhe sekretet e kuzhinës së tokës së tyre.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Fogón Marino Manizales
Calle 45 No. 23 - 18
ColombiaOrari


E hene 10:00 / 20:00

E martë 10:00 / 20:00

E mërkurë 10:00 / 20:00

Enjte 10:00 / 20:00

E premte 10:00 / 20:00

E shtunë 10:00 / 20:00

E diel 10:00 / 20:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom