Neworkom Local App
Castelvecchio

La Collina da Pifin

Restorant i cili kënaqet çdo ditë klientët e tij me një gamë të gjerë recetash tradicionale të kuzhinës Marche, së bashku me picat më të mira që mund të ofrojë kjo zonë.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


La Collina da Pifin
Via Montegrappa n. 25, Castelvecchio, Pesaro Urbino, Italia
ItalyOrari


Solo a cena e festivi anche pranzo

E hene 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E mërkurë 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

Enjte 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E premte 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E shtunë 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E diel 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom