Neworkom Local App
Raffadali

Gioielleria Gocce D'oro

F.lli Casalicchio përveç shitjes së bizhuterive janë të specializuara në shitjen e orëve me cilësi të lartë dhe janë të njohura për krijimin e koraleve, diamanteve, diamanteve dhe më shumë.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Gioielleria Gocce D'oro
Via Porta Palermo n. 23, Raffadali, Arigento, Italia
ItalyOrari


E hene 9:00 / 13:30 - 16:30 / 20:30

E martë 9:00 / 13:30 - 16:30 / 20:30

E mërkurë 9:00 / 13:30 - 16:30 / 20:30

Enjte 9:00 / 13:30 - 16:30 / 20:30

E premte 9:00 / 13:30 - 16:30 / 20:30

E shtunë 9:00 / 13:30 - 16:30 / 20:30

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom