Neworkom Local App
Santo Domingo

Coco Nail Bar & Hair Extension

Coco Nail Bar është e përkushtuar për kujdesin e duarve dhe këmbëve, duke ofruar shërbime të tilla si manikyr, pedikyr, manikyrin e thonjve, artin e thonjve, retushimin akrilik.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Coco Nail Bar & Hair Extension
Plaza Noli, Calle Palo Hincado esquina, Calle Arzobispo Nouel, Santo Domingo, Repubblica Dominicana
Dominican RepublicOrari


E hene 9:00 / 12:30 - 14:00 / 19:30

E martë 9:00 / 12:30 - 14:00 / 19:30

E mërkurë 9:00 / 12:30 - 14:00 / 19:30

Enjte 9:00 / 12:30 - 14:00 / 19:30

E premte 9:00 / 12:30 - 14:00 / 19:30

E shtunë 9:00 / 12:30 - 14:00 / 19:30

Rishikim

default avatar

5

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom