Neworkom Local App
Murcia

Frutería Verdulería Hermanos Pedreño

Dyqane ushqimore me fruta dhe perime të freskëta çdo ditë.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Frutería Verdulería Hermanos Pedreño
Calle Gardenias, Murcia, España
SpainOrari


No es a las 17 es a las 17.30 (cambiar)

E hene 9:00 / 14:00 - 17:00 / 21:00

E martë 9:00 / 14:00 - 17:00 / 21:00

E mërkurë 9:00 / 14:00 - 17:00 / 21:00

Enjte 9:00 / 14:00 - 17:00 / 21:00

E premte 9:00 / 14:00 - 17:00 / 21:00

E shtunë 9:00 / 14:00 - 17:00 / 21:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom