Neworkom Local App
Maspalomas

Kinesia Spa

Kinesia u krijua për të ofruar shërbime estetike, masazhe, rehabilitim, qark spa, make-up, kozmetikë të nivelit të lartë dhe shërbime të tjera të lidhura.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Kinesia Spa
Calle las Dalias n. 11, Maspalomas, Las Palmas, España
SpainOrari


Abre de 10 de la mañana a 18:00 de la tarde. Horario continuo.

E hene 10:00 / 18:00

E martë 10:00 / 18:00

E mërkurë 10:00 / 18:00

Enjte 10:00 / 18:00

E premte 10:00 / 18:00

E shtunë 10:00 / 18:00

E diel 10:00 / 18:00

Rishikim

default avatar

5

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom