Neworkom Local App
Pereira

Parley Tattoo

Artistët me përvojë të tatuazheve të gatshëm për të realizuar së bashku me ju idetë për tatuazhet tuaja. Studioni ato, përsosni ato dhe pastaj realizoni ato në lëkurën tuaj.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Parley Tattoo
Cra 17 n. 5-57, Edificio MonteCanelo, Pereira, Risaralda, Colombia
ColombiaOrari


E hene 9:00 / 20:00

E martë 9:00 / 20:00

E mërkurë 9:00 / 20:00

Enjte 9:00 / 20:00

E premte 9:00 / 20:00

E shtunë 9:00 / 20:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2021 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom