Neworkom Local App
Partinico

Antico Dolce Idea

Parti dhe shitës me pakicë ëmbëlsirat, marshmallows, produktet e ëmbëlsirave dhe pajisjet, konfeti dhe gjithçka që ju nevojitet për çdo lloj ngjarje.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Antico Dolce Idea
Via Taranto n. 28, 90047, Partinico, Palermo
ItalyOrari


E hene 8:30 / 13:00 - 16:00 / 20:00

E martë 8:30 / 13:00 - 16:00 / 20:00

E mërkurë 8:30 / 13:00 - 16:00 / 20:00

Enjte 8:30 / 13:00 - 16:00 / 20:00

E premte 8:30 / 13:00 - 16:00 / 20:00

E shtunë 8:30 / 13:00 - 16:00 / 20:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2021 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom