Neworkom Local App
Roma

Acqua Si di Ciasca Antonio

Trajtimi i ujit. Shërbimi i zbutësve të ujit, osmozës së kundërt dhe pastrimit të ujit. Kompani e çertifikuar me shërbim të asistencës direkte.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Acqua Si di Ciasca Antonio
Via degli Abeti n. 72, Roma, Italia
ItalyOrari


E hene 9:00 / 13:30 - 15:30 / 18:00

E martë 9:00 / 13:30 - 15:30 / 18:00

E mërkurë 9:00 / 13:30 - 15:30 / 18:00

Enjte 9:00 / 13:30 - 15:30 / 18:00

E premte 9:00 / 13:30 - 15:30 / 18:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2021 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom