Neworkom Local App
Pinerolo

Chipsland

Frika e parë e ajrit në Pinerolo. Ne përdorim produkte me cilësi të lartë 0 km për të qenë të qëndrueshëm ndaj mjedisit dhe për të garantuar tretshmëri më të madhe.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Chipsland
Via Virginio n. 5, Pinerolo, Torino, Italia
ItalyOrari


LUN-GIO 11:00 / 21:00 VEN-SAB 11:00 / 23:30

E hene 10:00 / 12:30 - 14:00 / 21:00

E martë 10:00 / 12:30 - 14:00 / 21:00

E mërkurë 10:00 / 12:30 - 14:00 / 21:00

Enjte 10:00 / 12:30 - 14:00 / 21:00

E premte 10:00 / 12:30 - 14:00 / 21:00

E shtunë 10:00 / 12:30 - 14:00 / 21:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom