Neworkom Local App
Bolzano

Lavasecco Doc

Shërbime profesionale për larje dhe hekurosje për të gjitha llojet e rrobave, duke respektuar nivele të larta të cilësisë pa sakrifikuar shpejtësinë në kthim dhe komoditet.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Lavasecco Doc
Via Michael Gaismair n. 22, 39100, Bolzano, Italia
ItalyOrari


Sabatosta e domenica

E hene 8:30 / 12:30 - 16:00 / 19:00

E martë 8:30 / 12:30 - 16:00 / 19:00

E mërkurë 8:30 / 12:30 - 16:00 / 19:00

Enjte 8:30 / 12:30 - 16:00 / 19:00

E premte 8:30 / 12:30 - 16:00 / 19:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom