Neworkom Local App
Domodossola

Gelateria La Golosa

Akullore artizanale me cilësi të lartë me një zgjedhje të gjerë aromash. Tarracë jashtë dhe parkim të bollshëm. Kafe e shkëlqyeshme, mëngjes me croissants të freskëta dhe pasta.

Ruaje si të preferuar

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom