Neworkom Local App
Roma

Parrucchiere Donna In Armonia

Një grup ekspertësh parukierësh dhe berberësh të gatshëm për t'u kujdesur për flokët e grave, burrave dhe fëmijëve. Shërbimi i qendrës së bukurisë me dhomë me diell.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Parrucchiere Donna In Armonia
Largo dei Levii, 6, Roma, RM, Italia
ItalyOrari


E martë 9:00 / 12:30 - 14:00 / 19:00

E mërkurë 9:00 / 12:30 - 14:00 / 19:00

Enjte 9:00 / 12:30 - 14:00 / 19:00

E premte 9:00 / 12:30 - 14:00 / 19:00

E shtunë 9:00 / 12:30 - 14:00 / 19:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom