Neworkom Local App
Sabaneta

Soluciones San Miguel

Shërbim i specializuar për mirëmbajtje dhe riparim për makineri dhe pajisje pune.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Soluciones San Miguel
Carrera 48 n. 76/D sur 34, Medellín, Antioquia, Colombia
ColombiaOrari


Disponibilidad por requerimiento del cliente.

E hene 7:30 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E martë 7:30 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E mërkurë 7:30 / 12:30 - 14:00 / 18:00

Enjte 7:30 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E premte 7:30 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E shtunë 7:30 / 12:30 - 14:00 / 18:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom