Neworkom Local App
Crodo

Gelateria La Golosa

Akullore artizanale e bërë në shtëpi. E vendosur në rrugën kryesore, lehtësisht e dukshme me parkim të rezervuar të bollshëm.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Gelateria La Golosa
Via Bagni n. 1, Crodo, Verbano, Italia
ItalyOrari


Aperto da marzo a settembre.

E hene 7:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E martë 7:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E mërkurë 7:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

Enjte 7:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E premte 7:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E shtunë 7:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E diel 7:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom