Neworkom Local App
Milano

Antica Trattoria Bagutto dal 1284

<p> Antica Trattoria Bagutto është një nga restorantet më të vjetër në Itali. Në këtë restorant, kultura dhe profesionalizmi përzihen me pasion. Ejani vizitë. </p>

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Antica Trattoria Bagutto dal 1284
Via Elio Vittorini n. 4, Milano, Italia
ItalyOrari


E hene 10:00 / 14:00 - 17:00 / 21:30

E martë 10:00 / 14:00 - 17:00 / 21:30

E mërkurë 10:00 / 14:00 - 17:00 / 21:30

Enjte 10:00 / 14:00 - 17:00 / 21:30

E premte 10:00 / 14:00 - 17:00 / 21:30

E shtunë 10:00 / 14:00 - 17:00 / 21:30

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom