Neworkom Local App
Barranquilla

Tecnomovil

Ne jemi ndër shpërndarësit më të mëdhenj të autorizuar të Tigo Une dhe shitësit e telefonisë celulare për mbi 16 vjet, duke shoqëruar publikun në adoptimin e telefonisë si një mjet komunikimi.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Tecnomovil
Via 40 n. 83-53, Barranquilla, Atlántico, Colombia
ColombiaOrari


E hene 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E martë 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E mërkurë 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

Enjte 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E premte 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E shtunë 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

E diel 7:00 / 12:30 - 14:00 / 18:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom