Neworkom Local App
Realmonte

Boutique Della Carne di Valenti

Gjithmonë kemi mish të freskët dhe zgjedhje të shkëlqyeshme dhe përgatitje të shijshme. Do ditë pula të skuqura të nxehta dhe të shijshme.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Boutique Della Carne di Valenti
Via Faro n. 4, Realmonte, Arigento, Italia
ItalyOrari


E hene 8:00 / 13:00 - 17:00 / 20:00

E martë 8:00 / 13:00 - 17:00 / 20:00

E mërkurë 8:00 / 13:00 - 17:00 / 20:00

Enjte 8:00 / 13:00 - 17:00 / 20:00

E premte 8:00 / 13:00 - 17:00 / 20:00

E shtunë 8:00 / 13:00 - 17:00 / 20:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom