Neworkom Local App
Roma

L’altro Bar

Bar që ju bën të ndiheni në shtëpi. Me mëngjes të shijshëm, ushqime të shijshme, një snack bar dhe një kafe të lakmueshme. Ejani të na vizitoni!

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


L’altro Bar
Viale Paolo Ferdinando Quaglia, 148 Roma, RM, Italia
ItalyOrari


Chiuso il primo gennaio

E hene 7:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E martë 7:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E mërkurë 7:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

Enjte 7:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E premte 7:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E shtunë 7:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

E diel 7:00 / 12:30 - 14:00 / 22:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom