Neworkom Local App
Pereira

Hot Chilis

Ne e dimë që po mendoni për një vakt pikant të shijshëm, kështu që mos prisni më dhe shijojeni në #HotChilis. Zbuloni produktet tona të reja të bëra nga kuzhinierë autentikë meksikanë.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Hot Chilis
Centro Comercial Victoria Plaza, 660002, Pereira, Colombia
ColombiaOrari


JORNADA CONTINUA, ABRIMOS FESTIVOS

E hene 9:00 / 21:00

E martë 9:00 / 21:00

E mërkurë 9:00 / 21:00

Enjte 9:00 / 21:00

E premte 9:00 / 21:00

E shtunë 9:00 / 21:00

E diel 9:00 / 21:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom