Neworkom Local App
Pereira

Luz y Exito

Në dyqanin tonë mund të gjeni të gjitha llojet e produkteve. Nevojat e para si drithërat, pastruesit, pije joalkoolike, ëmbëlsirat, dhuratat dhe shumë më tepër.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Luz y Exito
CRA 8bis n. 31b-31, Barrio Primero de Febrero, sector Sanandresito, Pereira, Colombia
ColombiaOrari


E hene 8:30 / 13:00 - 15:00 / 21:00

E martë 8:30 / 13:00 - 15:00 / 21:00

E mërkurë 8:30 / 13:00 - 15:00 / 21:00

Enjte 8:30 / 13:00 - 15:00 / 21:00

E premte 8:30 / 13:00 - 15:00 / 21:00

E shtunë 8:30 / 13:00 - 15:00 / 21:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom