Neworkom Local App
Canicattì

Darfin

Darfin Arredi krenohet me 30 vjet përvojë në fushën e pajisjeve të dyqaneve, Tabacchino, farmaci, dollapë shëtitje, etj. Të gjitha të përshtatura !!

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Darfin
Via Monsignor Ficarra, 90-92, 92024 Canicattì AG, Italy
ItalyOrari


E hene 8:30 / 13:00 - 15:00 / 20:00

E martë 8:30 / 13:00 - 15:00 / 20:00

E mërkurë 8:30 / 13:00 - 15:00 / 20:00

Enjte 8:30 / 13:00 - 15:00 / 20:00

E premte 8:30 / 13:00 - 15:00 / 20:00

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom