Neworkom Local App
Acireale

Panificio S. Venera di Aurelio Grasso

Panificio Santa Venera, bukë e mirë në Acireale që nga viti 1928. Produkte tipike pjekje siciliane, fokaccia dhe scacciata, darka, ushqim dhe shijshme.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Panificio S. Venera di Aurelio Grasso
Via Vittorio Emanuele II n. 78, Acireale, Catania, Italia
ItalyOrari


E hene 7:00 / 13:00 - 16:00 / 21:00

E martë 7:00 / 13:00 - 16:00 / 21:00

E mërkurë 7:00 / 13:00 - 16:00 / 21:00

Enjte 7:00 / 13:00 - 16:00 / 21:00

E premte 7:00 / 13:00 - 16:00 / 21:00

E shtunë 7:00 / 13:00 - 16:00 / 21:00

Rishikim

default avatar

5

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom