Neworkom Local App
Las Terrenas

Piccola Liquoreria

Prodhimi i likerave dhe tretësve, i punuar me dorë me produkte origjinale Dominikane, pa shtuar aditivë ose ngjyrosje.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Piccola Liquoreria
Las Terrenas, República Dominicana
Dominican RepublicOrari


E hene 8:30 / 12:30 - 14:00 / 19:30

E martë 8:30 / 12:30 - 14:00 / 19:30

E mërkurë 8:30 / 12:30 - 14:00 / 19:30

Enjte 8:30 / 12:30 - 14:00 / 19:30

E premte 8:30 / 12:30 - 14:00 / 19:30

E shtunë 8:30 / 12:30 - 14:00 / 19:30

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2020 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom