Neworkom Local App
Busca

Macelleria di Ballario Marco

Një zgjedhje e gjerë e mishit të rritur në fermat e racave Piemonte të zgjedhura, të zgjedhura me kujdes për të sjellë në tryezë vetëm më të mirët për sa i përket shijes dhe origjinalitetit.

Ruaje si të preferuar

Kontaktet


Macelleria di Ballario Marco
Via Luigi Cadorna, 4, 12022 Busca CN
ItalyOrari


Mercoledì chiuso il pomeriggio, Domenica chiuso tutto il giorno.

E hene 8:00 / 12:30 - 16:00 / 19:30

E martë 8:00 / 12:30 - 16:00 / 19:30

E mërkurë 8:00 / 12:30

Enjte 8:00 / 12:30 - 16:00 / 19:30

E premte 8:00 / 12:30 - 16:00 / 19:30

E shtunë 8:00 / 12:30 - 16:00 / 19:30

Rishikim

Per te postur nje rishikim, duhet te jeni te regjistruar dhe verifikuar!

Login
Copyright © 2021 NWK Technologies Ltd. | Co. Reg. No.: 12315266
20-22 Wenlock Road, London N1 7GU – United Kingdom